divendres, 12 de juny del 2020

Música 12.6

BON DIA ESTIMATS !

Comença l’estiu i les vacances, el temps d’anar a la platja o a la piscina, temps per descansar i de passar molt de temps amb la família i amics.
Però també arriba el final, és l’hora de dir adéu... S’acaba el curs i amb ell el temps que he pogut compartir amb vosaltres d’una manera tan especial. Per això aprofito per donar-vos les gràcies a tots i cadascun de vosaltres.
Gràcies pels vostres somriures, per les abraçades i per les paraules boniques, en definitiva per la vostra estima sincera.
Gràcies per haver-me fet un lloc en els vostres corets i haver-me deixat compartir amb vosaltres treball i diversió, alegries i tristeses, els dies bons i els no tan bons. Però sobretot, gràcies perquè amb vosaltres he aprés a ser millor mestra i créixer com a persona. Per tot això i altres coses que segurament em deix, 
MIL GRÀCIES.

També aprofito per demanar-vos perdó per les vegades que no he sabut acompanyar-vos com cal, per les vegades que no he estat a l’alçada, per les vegades en que m’he equivocat, però que gràcies a les equivocacions i errades m’han ajudat a créixer, a aprendre i a millorar.

Ja sabeu que cada un i cada una de vosaltres, teniu un lloc destacat en el meu cor i per això desitjo que feu realitat els vostres somnis, que lluiteu amb fortalesa les contrarietats i sobretot que sigueu persones immensament felices.

Se m’acaba el temps i les paraules... 
Ha estat un gran plaer compartir aquesta escola amb tots vosaltres per això me’n vaig  c o n t e n t a  i emocionada i sobretot agraïda.

Amb tot el meu cor,


Neus Gost 


I com no podia acabar d’altra manera... Vos deix un llistat de cançonetes d’estiu perquè vos animeu a ballar-les i cantar-les totes!
Agafau les maraques tan xules que heu fet i acompanyau la cançó.
BON ESTIU CORETS!

3 comentaris:

  1. Hola som en Tomeu Rosselló. Esper que passis un bon estiu!

    ResponElimina
  2. Soc na Sandra, gracies per tot I molt Bon estiu Neus, una besada molt forta

    ResponElimina
  3. Hola Neus som en Sergi. Gràcies per tot i Bon estiu!! Una abraçada

    ResponElimina