dimarts, 21 d’abril del 2020

EDUCACIÓ FÍSICA: MINI XEFS

MINI XEFS

Passar temps en la cuina i preparar noves receptes ajuda als nins i a les nines a desenvolupar una connexió positiva amb tota mena d'aliments incloent les fruites i els vegetals. Formar una experiència positiva amb aliments frescos és tan important perquè els aliments saludables formen la base de la bona nutrició. Els nens també aprenen les capacitats bàsiques de la cuina que podran usar per la resta de la vida.

Els nens aprenen tocant, provant, sentint i escoltant. Els encanten les activitats en la cuina, ja que poden usar tots els seus sentits. Hi ha moltes maneres d'involucrar als nens en la cuina. Ells poden ajudar a preparar el menjar i cuinar.

Cuinar amb els nins els ofereix experiència pràctica amb moltes capacitats essencials com la lectura, seguir direccions i mesurament. La cuina ajudarà al seu nen a desenvolupar les seves capacitats de motricitat fina, de coordinació oculomanual, alhora que estan enfortint els músculs de la seva mà. És que hi ha tants bons beneficis de cuinar amb els menuts!

Finalment i no menys important, és una gran activitat per a passar bons moments amb la família.

Tot seguit us adjunto un vídeo on hi ha les indicacions de la tasca a realitzar:



Què tingueu un molt bon dia, fins aviat!

8 comentaris:

  1. Hola.He vist el video i ma agradat molt la idea de ser xef.Jo cada dia ja pos la taula i avegades ajut a la meva mama i aquesta setmana li ajudare encare mes. Avui tambe are ferem una coca de ou pujat

    ResponElimina
  2. Bon dia:
    Jo sempre ajut a nes meus pares. M'agrada molt sa cuina. I sempre pos taula i tambe recollir-la. Aquesta semana t'enviarem fotos.
    Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
  3. Bon dia,cada demati me prepar le meva llet amb colacao i crispis,despres faig net tots els plats ,tasons,etc .M'encanta escurar la vaixella i posar la taula cada dia .Molt guapo es vido.
    ANIMS TOT ANIRA BE.

    ResponElimina
  4. Hola soc Na Sandra, cada día ajut a la meva mamá, pos sa taula, faig net els mobles I cuinant molt, crespells, cocas. M'ha encantat el video. Una besada forta

    ResponElimina
  5. Hola Joan Toni soc n'Hugo,sempre ajut a la meva mare a fer:craspells,pos la taula amb la meva germana,li ajut a fer robiols,a posar el menja al seu joc a la jalera i el armari,tambe me faige el meu beranar pel demati llet amb colacao i cereals de xocolate,a vegadas faig el cafe a la meva mare i el meu pare,ob la finestre de la cuina i trec els plats,els coberts i els tasons de la taula.M'ha agradat molt el video Joan Toni.

    ResponElimina
  6. Bona tarda a tothom.

    I jo em demano: Carai, tot això fan a casa? Estic molt content de que faceu tantes coses i ajudeu tant a casa, sou uns/es mini xefs espectaculars.

    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  7. Hola Joan Toni; soc en Tomeu Rosselló, m'ha agradat molt aquesta idea! A jo m'encanta sa cuina! Casi cada dia faig alguna cosa i ajud als meus pares!!!! Faig molts de postres amb la meca germana també!!!

    ResponElimina
  8. Hola Joan Toni, soc en Tomeu Taberner, m'ha agradat molt estar a la cuina, he ajudat a fer dinars i també postres. Ajud a posar i llevar taula cada dia. Es video és molt divertit!!

    ResponElimina